Főoldal / Főzelékek / Tökfőzelék

Tökfőzelék

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tökfőzelék

Tökfőzelék

Hozzávalók:

  • 1 tök
  • 1 fej hagyma
  • tej
  • olaj
  • liszt
  • kapor
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

Az apró kockára vágott hagymát megdinszteljük.
Rárakjuk a gyalult tököt.

Felöntjük a tejjel, sózzuk, és ételízesítőt szórunk bele és kaprot.

Ha megpuhult a tök, behabarjuk a tejföllel és a liszttel.
Megkóstoljuk, és ha szükséges, utána ízesítünk, illetve ha valaki túl sűrűnek találja, tejjel lehet még rajta hígítani.

Értékeld a receptet

Vicuska1 (143 Recept)

Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett. Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.


Szólj hozzá!

A lap tetejére