Főoldal / Szárnyas Ételek / Göngyölt csirkemell medvehagymával

Göngyölt csirkemell medvehagymával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Göngyölt csirkemell medvehagymával

Göngyölt csirkemell medvehagymával

Hozzávalók:

  • 2 db csirkemell filé
  • 1 csokor medvehagyma
  • 10 dkg szeletelt angolszalonna
  • 1 tömlős sajt
  • só, bors
  • 1 csomag szeletelt bacon
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:igen
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirkemelleket szétnyitjuk, a kezünkkel kicsit megütögetjük, hogy körülbelül egyforma vastag legyen mindenhol. Sózzuk, borsozzuk, betakarjuk a medvehagymával, majd angolszalonna szeletekkel. Bekenjük a tömlős krémsajttal és szorosan feltekerjük.

A hústekercseket bacon szalonnába csomagoljuk, és egy tűzálló tálba egymás mellé letesszük. Előmelegített sütőben 180 fokon, alufóliával lefedve 35-40 percig sütjük légkeveréssel. Végül levesszük róla a fóliát, és szép pirosra sütjük.

Köretként tetszés szerinti salátát kínálunk mellé. De kínálhatjuk burgonya vagy rizs körettel is.

Értékeld a receptet

kricsu (43 Recept)

Szeretek főzni, szeretek a főzős oldalakon új dolgokat tanulni.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére