Főoldal / Levesek / Birsalma leves

Birsalma leves

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Birsalma leves

Birsalma leves

Hozzávalók:

  • 4 db birsalma
  • fél citrom leve és héja
  • 2 dl Cocomas – kókusztejszín
  • eritrit (cukor)
  • csillagánizs
  • szegfűszeg
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: igen
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A birsalmákat megmossuk, meghámozzuk, felkockázzuk. Egy lábosba tesszük és felöntjük annyi vízzel amennyi ellepi. Enyhén megsózzuk, hozzáadjuk a fűszereket, a citrom héját, és feltesszük főni. Amikor már megpuhult, hozzáadjuk a kókusztejszínt, még egyszer összeforraljuk és citromlével, eritrittel, ízlés szerint édesítjük és savanyítjuk.

Tipp / megjegyzés:
Télen forrón tálalhatjuk, nyáron jégbe hűtve.

Mentés

Értékeld a receptet

Gáborné Putóczki (42 Recept)

http://scarletsite.hu/


Szólj hozzá!

A lap tetejére