Főoldal / Desszertek / Céklás vörösbársony mini torta

Céklás vörösbársony mini torta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Céklás vörösbársony mini torta

Céklás vörösbársony mini torta

Hozzávalók:

  • 25 dkg liszt
  • csipet só
  • 15 dkg porcukor
  • 15 dkg olvasztott vaj
  • 2 db tojás
  • 2,5 dl joghurt
  • 1 cs. sütőpor
  • 1 közepes reszelt cékla
  • 2 ek. cékla lé

A díszítéshez:

  • tetszés szerinti mascarponés tejszínes krém
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:6 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük és alaposan kikeverjük. A tésztamasszát muffin formákba vagy kisebb tortaformákba adagoljuk és 180 fokra előmelegített sütőben kb 25 perc alatt megsütjük.
Amikor kisültek és kihűltek a mini tortácskákat 2-3 lapba vágjuk.

Tetszés szerint ízesített, vagy színezett tejszínes mascarponekrémmel megtöltjük és díszítjük a tortácskákat.

Tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére