Főoldal / Levesek / Vodkás kapros joghurtos uborkaleves lehűtve

Vodkás kapros joghurtos uborkaleves lehűtve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Vodkás kapros joghurtos uborkaleves lehűtve

Vodkás kapros joghurtos uborkaleves lehűtve

Hozzávalók:

  • 4 db ecetes uborka
  • 2 dl uborkalé
  • tormaszár
  • 2 gerezd fokhagyma
  • kapor
  • őrült fekete bors
  • vodka
  • 3 kanál joghurt
Elkészítési idő:10 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:1 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

Az uborkákat hosszában négybe vágom, majd karikázom.

A fokhagymát és a kaprot aprítom.

Tányérba teszem az uborkát és a hagymát,felöntöm uborkalével, fűszerezem, öntök bele egy kupicányi vodkát, kanalazok rá joghurtot, díszítem kaporral, és a hűtőbe teszem, hogy a leves lehűljön, és az ízek összeérjenek.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére