Főoldal / Vegetáriánus / Kelkáposztás burgonyás tócsni

Kelkáposztás burgonyás tócsni

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kelkáposztás burgonyás tócsni

Kelkáposztás burgonyás tócsni

Hozzávalók:

  • 25 dkg burgonya
  • 20 dkg kelkáposzta
  • 1 nagy tojás
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 ek. liszt
  • bors

A sütéshez:

  • olaj

A tálaláshoz: (opcionális)

  • tejföl
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:NormálLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A burgonyát meghámozzuk és sajtreszelőn lereszeljük. Hozzáreszeljük a fokhagymát is. A kelkáposztát nagyon apróra felvágjuk vagy lereszeljük és a burgonyához adjuk.

Beletesszük a lisztet, a tojást és ízlés szerint sót, borsot.

Alaposan elkeverjük, majd felhevített olajon 1-1 evőkanálnyi masszát ellapítva tenyérnyi tócsnikat sütünk belőle.

Ízlés szerint tejföllel vagy zöld-fűszeres tejföllel kínáljuk.

Mentés

Kelkáposztás burgonyás tócsni 5.00/5 (3 értékelés)

Marcsi (641 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére