Főoldal / Desszertek / Aprósütemények / Császár fánk

Császár fánk

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Császár fánk

Császár fánk

Hozzávalók:

  • 35 dkg liszt
  • 22 dkg margarin
  • 1 cs sütőpor
  • 25 dkg porcukor
  • 15 dkg darált dió
  • 3 ek rum
  • baracklekvár a töltéshez

A tetejére:

  • 10 dkg tortabevonó csokoládé
  • 5 dkg fehér csokoládé
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A sütőporral elkevert lisztet, margarint, porcukrot jól összemorzsoljuk.
Ezután hozzáadjuk a diót és a rumot és összegyúrjuk.
Ha nem akar összeállni, akkor még egy kis rumot teszünk hozzá.

Kinyújtjuk, kiszaggatjuk, sütjük.

Két karikát összeragasztunk lekvárral, és olvasztott csokival bevonjuk.

A sütemény, tojás nélküli, csokimáz megdermedése után egyből fogyasztható. (nem kell várni,hogy bepuhuljon)

Értékeld a receptet

Vass Lászlóné (270 Recept)

Konyhamánia Edit Módra facebook oldalamon sok-sok receptet találtok még tőlem. Látogassatok meg ott is.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére