Főoldal / Szárnyas Ételek / Lecsós csirkemáj tarhonyával

Lecsós csirkemáj tarhonyával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Lecsós csirkemáj tarhonyával

Lecsós csirkemáj tarhonyával

 

Hozzávalók:

  • 50 deka csirkemáj
  • 50 deka paprika
  • 3-4 paradicsom
  • 2 teás kanál piros paprika
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 1 deci olaj
  • tarhonya
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

Az apróra vágott vöröshagymát az olajon üvegesre párolom.
A paprikát és a paradicsomot tetszés szerintire felszelem. A csirkemájat megmosom és 2-3 darabba elvágom.

A hagymához adom a felszelt paprikát, paradicsomot és a májat. Ráteszem a pirospaprikát, és fedővel letakarom. Néha megkeverve megfőzöm. Csak a végén sózom.

Tarhonyával tálaltam.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére