Főoldal / Egytálételek / Töltött paprika hidegen

Töltött paprika hidegen

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött paprika hidegen

Töltött paprika hidegen

Hozzávalók:

  • 1 db piros kaliforniai paprika
  • 1 1/2 db sárga kaliforniai paprika
  • 1/2 db csípős hegyes paprika
  • 1/2 fej vörös hagyma
  • 1 fej lila hagyma
  • 1 db paradicsom
  • 2 szelet retek
  • 1/2 fejes saláta
  • 1 db tojás
  • fekete olíva bogyó
  • zöld olíva bogyó chili paprikával töltve
  • chili szósz
  • őrölt fekete bors
  • citrom
  • olíva olaj
  • saláta olaj
  • bazsalikom levél
  • vaj 
  • zsemle
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 1 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

Tipp / megjegyzés:

A tojást keményre főzöm. A salátát leveleire szedem, megmosom, és egy tányérra helyezem. A paprikákat félbevágom, a csumát eltávolítom, a salátalevelekre rakom.

A hagymákat, paradicsomot, a fél sárga kaliforniai paprikát szeletelem, aprítom, megtöltöm velük a paprikákat. A retekből vágok 2 szeletet.

A tojást felszeletelem, a tányérra rendezem. Sózom, borsozom, meglocsolom citromlével, olívaolajjal, salátaolajjal, chili szósszal, rárakom az olívabogyókat.

Díszítem egy bazsalikom levéllel.

Friss vajas zsemlével fogyasztom.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére