Főoldal / Szárnyas Ételek / Saslik csirkéből

Saslik csirkéből

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Saslik csirkéből

Saslik csirkéből

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemell filé
  • 1 szál csípős parasztkolbász
  • 20 dkg szalonna
  • 1 db cukkini
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 2 db hegyes erős paprika
  • 4 db sonkahagyma /lehet vöröshagyma,lila hagyma/
  • 2 db paprika
  • szárnyas fűszerkeverék
  • őrölt bors
  • ételízesítő
  • 6 db bambusz nyárs
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: igen

Elkészítés:

A cukkinit, parasztkolbászt és a sonkát, a hagymát karikákra, a csirkemellet és a többi hozzávalót kockákra vágjuk.

A húst sózzuk, befűszerezzük és állni hagyjuk 15-20 percet.

A csirkemellet, a kolbászt, a szalonnát és a zöldségeket felváltva a nyársra húzzuk.

Az egészet megszórjuk szárnyas fűszerrel, olajozott sütőrácsra vagy grillre tesszük és megsütjük.

Tálalhatjuk salátával vagy tetszőleges körettel is.

Én főtt-sült burgonyát tettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Saslik csirkéből 5.00/5 (1 értékelés)

Kautz József (69 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére