Főoldal / Szárnyas Ételek / Saslik csirkéből

Saslik csirkéből

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Saslik csirkéből

Saslik csirkéből

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemell filé
  • 1 szál csípős parasztkolbász
  • 20 dkg szalonna
  • 1 db cukkini
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 2 db hegyes erős paprika
  • 4 db sonkahagyma /lehet vöröshagyma,lila hagyma/
  • 2 db paprika
  • szárnyas fűszerkeverék
  • őrölt bors
  • ételízesítő
  • 6 db bambusz nyárs
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:igen
Költség:1500-2000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGlutén mentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktóz mentes:igen

Elkészítés:

A cukkinit, parasztkolbászt és a sonkát, a hagymát karikákra, a csirkemellet és a többi hozzávalót kockákra vágjuk.

A húst sózzuk, befűszerezzük és állni hagyjuk 15-20 percet.

A csirkemellet, a kolbászt, a szalonnát és a zöldségeket felváltva a nyársra húzzuk.

Az egészet megszórjuk szárnyas fűszerrel, olajozott sütőrácsra vagy grillre tesszük és megsütjük.

Tálalhatjuk salátával vagy tetszőleges körettel is.

Én főtt-sült burgonyát tettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Saslik csirkéből 5.00/5 (1 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére