Főoldal / Szárnyas Ételek / Ropogós majoránnás csirkecomb

Ropogós majoránnás csirkecomb

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Ropogós majoránnás csirkecomb

Ropogós majoránnás csirkecomb

Hozzávalók:

  • 4 db egész csirkecomb vagy 8db felső comb
  • 5-6 gerezd fokhagyma
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 kk ételízesítő
  • 1 kk majoránna
  • szárnyas fűszerkeverék
  • őrölt bors
  • 2-3 ek libazsír
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktóz mentes: igen

Elkészítés:

A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk. A vöröshagymákat megpucoljuk és négybe vágjuk.

A csirkecombokat sózzuk,befűszerezzük Ezt előző nap is megtehetjük akkor még finomabb lesz a hús.

A combokat megkenjük a hideg zsiradékkal és egy tepsibe tesszük,közé rakjuk a fokhagyma gerezdeket, és a négybe vágott vöröshagymát.

Másfél-két deci vizet öntünk alá és lefóliázva egy órát sütjük.

Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni amíg szép piros színt kap./20-30 perc/

Köretnek főtt sült burgonya,vajas bébi répa és rizi-bizi készült mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ropogós majoránnás csirkecomb 5.00/5 (1 értékelés)

Kautz József (69 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére