Főoldal / Egytálételek / Füstölt lazac carpaccio mézdinnyével

Füstölt lazac carpaccio mézdinnyével

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Füstölt lazac carpaccio mézdinnyével

Füstölt lazac carpaccio mézdinnyével

Hozzávalók:

  • 1 szelet füstölt lazac
  • 1/2 mézdinnye
  • olíva olaj
  • fekete olíva bogyó
  • chilivel töltött zöld olívabogyó
  • capri bogyó
  • citrom
  • bazsalikom levél 
  • őrölt fekete bors
Elkészítési idő:10 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:1 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A dinnyét félbevágom, magját eltávolítom. Az egyik felet kockára vágom.

Egy tányérra locsolok olíva olajat, ráteszem a lazac filét, a közepére pakolom a dinnyedarabokat, rakok rá olíva és capri bogyókat, sózom, borsozom, csepegtetek rá citromlevet, díszítem citrom karikával, bazsalikom levéllel.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére