Főoldal / Desszertek / Citromkrémes korongok

Citromkrémes korongok

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Citromkrémes korongok

Citromkrémes korongok

Hozzávalók:

  • 30 dkg liszt
  • 10 dkg cukor
  • 15 dkg margarin
  • fél cs. sütőpor
  • 1 tojás

A krémhez:

  • 15 dkg porcukor
  • 1 citrom leve
  • 15 dkg margarin
Elkészítési idő:25 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:6 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. (fontos, hogy a margarin puha legyen) A tésztacipót lisztezett deszkán vékonyra kinyújtjuk. Tetszés szerinti kiszúróval kiszaggatjuk a tésztát, és sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk.
180 fokra előmelegített sütőben megsütjük, majd hagyjuk kihűlni.

A puha margarint, a porcukorral és a citromlével kihabosítjuk.a citromos krémmel összetöltjük a kihűlt kekszeket.
Citromfűvel díszítjük.
Egyszerű, gyors és finom vendégváró.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére