

Csokitorta Marcsi konyhájából
Hozzávalók:A kakaós piskótához:
A töltelékhez:
A tetejére:
|
|
Elkészítés:
A tojások sárgáját langyos vízzel összehabosítjuk, majd a cukorral fehéredésig keverjük.
A lisztet a kakaóval és a sütőporral elkeverjük, majd a tojásos keverékhez adjuk.
A legvégén, lazán beleforgatjuk a csipet sóval keményre vert fehérjehabot.
A masszát, sütőpapírral bélelt tortaformába simítjuk, és 160-180 fokon tűpróbáig sütjük. Ha kihűlt, három egyforma lapba elvágjuk.
A pudingot a tejjel és a cukorral sűrűre főzzük.
Amikor kihűlt, hozzáadjuk a mascarponét és a habfixálóval keményre vert tejszínhabot. A krémmel megtöltjük a tortát.
A csokoládét kevés olajjal és margarinnal vízgőz felett megolvasztjuk. Bevonjuk vele a torta tetejét és az oldalát.
Tetszés szerint, marcipán figurákkal díszítjük.
Simply wanna comment that you have a very decent internet site, I like the pattern it actually stands out.
I’m still learning from you, but I’m trying to achieve my goals. I certainly love reading all that is posted on your site.Keep the posts coming. I loved it!
Thanks for all your efforts on this web site. Betty really likes getting into investigations and it is simple to grasp why. Almost all hear all about the lively form you provide both interesting and useful tactics via this website and in addition recommend contribution from others about this content and our own daughter is undoubtedly understanding a lot. Have fun with the rest of the new year. Your doing a dazzling job.
I got good info from your blog
I’ll immediately grab your rss feed as I can not find your email subscription link or newsletter service. Do you have any? Kindly let me know in order that I could subscribe. Thanks.