Főoldal / Desszertek / Aprósütemények / Isler zablisztből

Isler zablisztből

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Isler zablisztből

Isler zablisztből

Hozzávalók:

  • 21 dkg zabliszt
  • 10,5 dkg darált dió
  • 2 tojás sárgája
  • 4-5 ek kefir
  • 3 csipet só
  • 24 db édesítő tabletta (Süssina) porrá törve
  • pár csepp rumaroma
  • 3 késhegynyi szódabikarbóna

A ragasztáshoz:

  • tetszés szerinti lekvár

A tetejére:

  • 70-80% os csokoládé
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:igen
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:6 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A hozzávalókat, annyi kefirrel, hogy rugalmas tésztát kapjunk összedolgozzuk.
Lisztezett deszkán 2-3 mm vastagra kinyújtjuk, és 4-5 cm átmérőjű szaggatóval kiszaggatjuk.
A korongokat sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 4-10 perc alatt megsütjük.Vigyázz nem szabad megégetni!

Miután kihűlt lekvárral összeragasztjuk, és vízgőz felett felolvasztott csokoládéval bevonjuk.

Ha a csokimáz megszáradt, pléhdobozba tároljuk fogyasztásig.

Értékeld a receptet

Hajdula (64 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére