Főoldal / Sertés ételek / Fokhagymás csípős sertéstarja

Fokhagymás csípős sertéstarja

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fokhagymás csípős sertéstarja

Fokhagymás csípős sertéstarja

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet sertéstarja csont nélkül
  • 5-6 gerezd fokhagyma
  • 1 tk. durva steak bors
  • 1 tk. flekken fűszerkeverék
  • 1 db chili paprika vagy 1mk őrölt chili
  • étolaj
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktóz mentes: igen

Elkészítés:

A fokhagymát apróra vágjuk vagy lereszeljük. A tarjaszeleteket enyhén kiklopfoljuk, az inas, hártyás részeket bevagdossuk.

A hússzeleteket bedörzsöljük sóval, borssal, flekken fűszerrel, chilivel és a fokhagymával. Kevés olajat öntünk rá és a hűtőbe tesszük egy órára. Még jobb, ha a húst előző nap bepácoljuk.

A húst grillen vagy serpenyőben kevés olajon átsütjük.

Petrezselymes újburgonyát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére