Főoldal / Sertés ételek / Fonott hús knédlivel

Fonott hús knédlivel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fonott hús knédlivel

Fonott hús knédlivel 2

Hozzávalók:

  • 10 szelet disznóhús
  • bors
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A húst kissé kiklopfoljuk, és hosszában három csíkra vágjuk fel úgy, hogy az egyik vége egyben maradjon. Ezután szorosan összefonjuk, sózzuk, borsozzuk.

Először megpároljuk majd szép pirosra sütjük

Én Knédlivel és zöldségszósszal tálaltam.

Értékeld a receptet

Vicuska1 (143 Recept)

Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett. Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.


Szólj hozzá!

A lap tetejére