Főoldal / Szárnyas Ételek / Sajttal tejföllel sütött csirkemell

Sajttal tejföllel sütött csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sajttal tejföllel sütött csirkemell

Sajttal tejföllel sütött csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 20 dkg krémsajt
  • 20 dkg trappista sajt
  • 4 dl tejföl
  • 5 szelet bacon
  • 1 mk. őrölt bors
  • szárnyas fűszerkeverék
  • étolaj
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:igen
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirkemelleket szeletekre vágjuk,kicsit kiklopfoljuk.

A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel és kevés olajon átsütjük.

A trappista sajtot lereszeljük. Összekeverjük a reszelt sajtot, tejfölt, krémsajtot. Ízesítjük sóval és borssal.

Egy tepsibe fektetjük a szeletelt bacont.

Rátesszük az elősütött csirkemell szeleteket. Mindegyikre halmozunk a sajtos-tejfölös keverékből és előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.

Köretnek gombás rizst készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére