Főoldal / Szárnyas Ételek / Sajttal tejföllel sütött csirkemell

Sajttal tejföllel sütött csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sajttal tejföllel sütött csirkemell

Sajttal tejföllel sütött csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 20 dkg krémsajt
  • 20 dkg trappista sajt
  • 4 dl tejföl
  • 5 szelet bacon
  • 1 mk. őrölt bors
  • szárnyas fűszerkeverék
  • étolaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkemelleket szeletekre vágjuk,kicsit kiklopfoljuk.

A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel és kevés olajon átsütjük.

A trappista sajtot lereszeljük. Összekeverjük a reszelt sajtot, tejfölt, krémsajtot. Ízesítjük sóval és borssal.

Egy tepsibe fektetjük a szeletelt bacont.

Rátesszük az elősütött csirkemell szeleteket. Mindegyikre halmozunk a sajtos-tejfölös keverékből és előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.

Köretnek gombás rizst készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére