Főoldal / Sertés ételek / Fordított szelet

Fordított szelet

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fordított szelet

Forditott szelet

Hozzávalók:

  • 7-8 szelet rövid karaj
  • 10 deka reszelt sajt
  • só, bors
  • morzsa 
  • tojás 
  • liszt
  • A sütéshez olaj
  • 2-3 paradicsom, paprika
  • hagymakarikák
  • 2 húsleves kocka
  • 3 deci víz
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:NormálLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A hússzeleteket sózom, borsozom. A panírba fordítva teszem, tehát kezdem a morzsával, tojással, végül a liszttel fejezem be. Forró olajban pirosra sütöm.

Egy tepsibe beleöntöm a  vizet, és feloldok benne 2 leveskockát.Ráteszem a kisült hússzeleteket.

A húsra teszem a reszelt sajtot, és a karikára vágott hagymát, paprikát, paradicsomot.

Fóliával letakarom, és kb 25-30 percig, 200fokon sütöm, amíg a leve elpárolog.

Ekkor leveszem a fóliát, és még egy kicsit tovább sütöm.(pár percig csak, hogy egy kis színt kapjon)

Burgonyapürével tálaltam.

Nagyon finom omlós a hús. Készítsd el te is :)

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére