Főoldal / Levesek / Frankfurti leves Gasztropajti konyhájából

Frankfurti leves Gasztropajti konyhájából

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Frankfurti leves Gasztropajti konyhájából

Frankfurti leves Gasztropajti konyhájából

Hozzávalók:

  • 400 g kelkáposzta
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma átnyomva
  • 3 db krumpli kockára vágva
  • 3 pár virsli
  • 1 kevés petrezselyemzöld, és majoránna
  • 1 kevés só, és bors
  • 1 kevés olaj
  • 200 g tejföl, vagy főzőtejszín
  • 1 kanál liszt a habaráshoz
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:6 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A finomra vágott vöröshagymát az olajon megdinszteljük. Hozzátesszük a zúzott fokhagymát, és a kisebb kockákra vágott burgonyát.
Sózzuk, borsozzuk, és beletesszük a kelkáposztát is. Felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje.

Mikor a krumpli majdnem megfőtt, a főzőléből kicsit kivéve, a főzőtejszínt, és lisztet hozzáadva jól elkeverjük, és a levesbe öntve behabarjuk.
Beletesszük a virslikarikákat, a zöld fűszereket, és felforraljuk.

Ízlés szerint tejföllel és friss kenyérrel kínáljuk.

Mentés

Mentés

Frankfurti leves Gasztropajti konyhájából 4.00/5 (5 értékelés)

Gasztropajti (71 Recept)

Gyakorlott hobbiszakács vagyok, blogtulajdonos. Imádok sütni - főzni, állítólag tudok is.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére