Főoldal / Egytálételek / Francia lecsó grillezett kolbásszal

Francia lecsó grillezett kolbásszal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Francia lecsó grillezett kolbásszal

Francia lecsó grillezett kolbásszal

Hozzávalók:

  • 1/2 cukkini
  • 1/2 sárga cukkini
  • 1/2 padlizsán
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 db vöröshagyma
  • 1/2 lilahagyma
  • 2 gerezd fokhagyma 
  • 1/2 szál póréhagyma zöldjével
  • 4 újhagyma zöldje
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 szál zellerlevél szárával
  • 2 db piros paprika
  • 1 db sárga paprika
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 2 db chili paprika
  • 6 db paradicsom
  • 8 szem fekete olívabogyó
  • 1 db babérlevél
  • 1 szál rozmaring
  • 5 szál kakukkfű
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős paprika
  • kakukkfű
  • oregano
  • olívaolaj
  • 1 dl vörösbor
  • 3 szál sütnivaló kolbász
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A hagymákat, petrezselymet, zellert darabolom, a cukkinit, padlizsánt, paprikákat és a répát kockára vágom, a paradicsomot negyedelem.

Egy nagyobb serpenyőben olajon a hagymát üvegesre dinsztelem, majd ráteszem a zöldségeke és a fűszernövényeket is, fűszerezem, fedő alatt dinsztelem.

Később hozzáadom a zöldeket és az olívabogyót is, ráöntöm a bort.

Amíg a lecsó fő, grillserpenyőben megsütöm a félbevágott kolbászokat, melyeket megszurkáltam.

 

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére