Főoldal / Egytálételek / Gombafejek kacsamáj pástétommal reszelt sajttal

Gombafejek kacsamáj pástétommal reszelt sajttal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gombafejek kacsamáj pástétommal reszelt sajttal

Gombafejek kacsamáj pástétommal reszelt sajttal 3

Hozzávalók:

  • 15 db csiperkegomba feje
  • 1 doboz (10 dkg) kacsamájpástétom
  • 1 szelet trappista sajt
  • őrölt fekete bors
  • 1 tasak (10 dkg) konyhakész rizs
  • petrezselyemzöld
  • olíva olaj
  • chilli szósz
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:3 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A gombákat megmosom, törzsüket eltávolítom, belehelyezem egy serpenyőbe, melybe olíva olajat öntöttem.

A gombákat sózom, borsozom, s megtöltöm a máj pástétommal. Beteszem az előmelegített sütőben, s hőlégkeverése 180 C fokon 20 percig sütöm.

Közben a rizst felteszem főni, lereszelem a sajtot, s aprítom a petrezselymet.

Majd a gombákra teszem a sajtot, s további tíz percig sütöm

Tálalok a tányérra helyezek 5 db gombát, mellé rizst, szórok rá petrezselymet, és borsot, locsolok rá chilli szószt.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére