Főoldal / Egytálételek / Hurka és kolbász vele sült krumplival

Hurka és kolbász vele sült krumplival

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Hurka és kolbász vele sült krumplival

Hurka és kolbász velesült krumplival 1

Hozzávalók:

  • 1 db májas hurka
  • 1 db véres hurka
  • 1 db sütnivaló kolbász
  • 4 db krumpli
  • 1 bögre savanyított káposzta
  • kakukkfű
  • rozmaring
  • olíva olaj
  • fehérbor
  • őrölt fekete bors
  • őrölt köménymag
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:NormálLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A krumplit héjában megfőzöm, megpucolom, egy serpenyőbe, melybe olíva olajat locsoltam, beleszeletelem, sózom, borsozom, teszek rá kakukkfüvet és rozmaringot, ráhelyezem a villával megszurkált hurkákat és kolbászt.

A közepébe rakom a káposztát, sózom, borsozom, és megszórom köménymaggal.

Locsolok rá olívaolajat. Beteszem a 180 C fokra (hőlégkeverésen) előmelegített sütőbe.

Majd, amikor az egyik oldala megsült, megfordítom a hurkákat és a kolbászt, és locsolok rá, és a káposztára fehérbort.

Készre sütöm, majd tálalom.

Hurka és kolbász vele sült krumplival 3.00/5 (1 értékelés)

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére