Főoldal / Sertés ételek / Hústekercs

Hústekercs

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Hústekercs

Hústekercs

Hozzávalók:

  • 4 szelet borjú hús
  • 1 fej hagyma
  • 4 szelet császárszalonna
  • 4 db savanyú uborka
  • mustár
  • paradicsompaszta

A szószhoz:

  • 2 sárgarépa
  • 1 paprika
  • 1 paradicsom
  • 1 fej hagyma
  • 1 kis zeller gyökér
Elkészítési idő:1óra 30 percFogyókúrás:nem
Költség:1500-2000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A hússzeleteket kiklopfolom megkenem mustárral és paradicsompasztával,ezután ráhelyezem a hozzávalókat feltekerem és összekötöm, egy kiolajazott edénybe teszem és kicsit megdinsztelem ezután hozzáadom az apróra vágott zöldségeket feltöltöm vízzel és jó puhára főzöm.

Miután megfőtt kiszedem a tekercseket és a zöldségeket összeturmixolom, sóval borssal ízesítem.

Visszateszem a tekercseket a szószban krumplipürével, rizzsel vagy kifőtt tésztával tálalom.

Jó étvágyat!

Értékeld a receptet

Vicuska1 (143 Recept)

Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett. Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére