Főoldal / Desszertek / Aprósütemények / Isler kicsit másként

Isler kicsit másként

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Isler kicsit másként

Isler kicsit másként

Hozzávalók:

  • 40 dkg liszt
  • 20 dkg margarin
  • 2-3 ek. holland kakaópor
  • fél cs. sütőpor
  • 14 dkg porcukor
  • 1 egész tojás
  • 1 tojás sárgája

A töltelékhez:

  • lekvár ízlés szerint

A bevonáshoz:

  • 20 dkg étcsoki
  • 1 dl olaj
  • 7 dkg margarin
  • 5 dkg fehér csoki
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:6 főreGluténmentes:nem
Nehézség:NormálLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd lisztezett deszkán vékonyra kinyújtjuk. Tetszés szerinti nagyságú sütemény kiszúróval kiszaggatjuk.
Sütőpapiros tepsire sorakoztatjuk, majd 170 fokra előmelegített sütőben megsütjük.

Amikor kihűltek a korongok, párosával összeragasztjuk őket lekvárral.

Az étcsokoládét a margarinnal és az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk. Megmártjuk benne a süteményeket, majd rácsra (vagy sütőpapírra) sorakoztatjuk száradni. A fehér csokoládét lereszeljük, és a még olvadt csokimázra szórjuk.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére