Főoldal / Desszertek / Aprósütemények / Isler kicsit másként

Isler kicsit másként

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Isler kicsit másként

Isler kicsit másként

Hozzávalók:

  • 40 dkg liszt
  • 20 dkg margarin
  • 2-3 ek. holland kakaópor
  • fél cs. sütőpor
  • 14 dkg porcukor
  • 1 egész tojás
  • 1 tojás sárgája

A töltelékhez:

  • lekvár ízlés szerint

A bevonáshoz:

  • 20 dkg étcsoki
  • 1 dl olaj
  • 7 dkg margarin
  • 5 dkg fehér csoki
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 6 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd lisztezett deszkán vékonyra kinyújtjuk. Tetszés szerinti nagyságú sütemény kiszúróval kiszaggatjuk.
Sütőpapiros tepsire sorakoztatjuk, majd 170 fokra előmelegített sütőben megsütjük.

Amikor kihűltek a korongok, párosával összeragasztjuk őket lekvárral.

Az étcsokoládét a margarinnal és az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk. Megmártjuk benne a süteményeket, majd rácsra (vagy sütőpapírra) sorakoztatjuk száradni. A fehér csokoládét lereszeljük, és a még olvadt csokimázra szórjuk.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére