Főoldal / Levesek / Joghurtos őszibarack leves

Joghurtos őszibarack leves

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Joghurtos őszibarack leves

Joghurtos őszibarack leves

Hozzávalók:

  • 60-80 dkg őszibarack
  • 3 dl sűrű joghurt (görög)
  • 2 dl tejszín (vagy tej)
  • 10 dkg cukor (ízlés szerint)
  • 1 citrom reszelt héja
  • egy késhegynyi fahéj

A tálaláshoz:

  • őszibarack
  • tejszínhab
Elkészítési idő: 10 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 3 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A meghámozott és kimagozott barackot a cukorral összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a joghurtot, a citrom reszelt héját, a fahéjat és alaposan elkeverjük.

Ízlés szerint tejjel vagy tejszínnel hígítunk rajta.
Ha a tejszínt gépi habverővel keverjük bele, nagyon krémes szinte habos levest kapunk.

Hűtőbe tesszük, hogy alaposan lehűljön, majd barack szeletekkel és tejszínhabbal a tetején kínáljuk.

Joghurtos őszibarack leves 5.00/5 (5 értékelés)

Marcsi (681 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

A lap tetejére