Főoldal / Levesek / Joghurtos őszibarack leves

Joghurtos őszibarack leves

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Joghurtos őszibarack leves

Joghurtos őszibarack leves

Hozzávalók:

  • 60-80 dkg őszibarack
  • 3 dl sűrű joghurt (görög)
  • 2 dl tejszín (vagy tej)
  • 10 dkg cukor (ízlés szerint)
  • 1 citrom reszelt héja
  • egy késhegynyi fahéj

A tálaláshoz:

  • őszibarack
  • tejszínhab
Elkészítési idő:10 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:3 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A meghámozott és kimagozott barackot a cukorral összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a joghurtot, a citrom reszelt héját, a fahéjat és alaposan elkeverjük.

Ízlés szerint tejjel vagy tejszínnel hígítunk rajta.
Ha a tejszínt gépi habverővel keverjük bele, nagyon krémes szinte habos levest kapunk.

Hűtőbe tesszük, hogy alaposan lehűljön, majd barack szeletekkel és tejszínhabbal a tetején kínáljuk.

Joghurtos őszibarack leves 5.00/5 (5 értékelés)

Marcsi (641 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére