Főoldal / Főzelékek / Karalábéfőzelék

Karalábéfőzelék

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Karalábéfőzelék

Karalábéfőzelék

Hozzávalók:

  • 1 kg karalábé
  • 3 kanál tejföl
  • 1 kanál liszt
  • 1 kis csokor petrezselyem zöld
  • só, őrölt fehér bors
  • kevés olaj
  • leves alaplé
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A karalábét meghámozzuk, kockákra, vagy hasábokra vágjuk. Kevés olajon megpároljuk kicsit, majd liszttel megszórjuk, és felöntjük húslevessel.

Megsózzuk, megborsozzuk, majd az aprított petrezselyem zöldet is hozzátéve, puhára főzzük. Végleges állagát a tejföllel állítjuk be. Habverővel csomómentesre keverjük, és újra felforraljuk.

Tetszés szerinti feltéttel kínáljuk.

Mentés

Értékeld a receptet

Gasztropajti (71 Recept)

Gyakorlott hobbiszakács vagyok, blogtulajdonos. Imádok sütni - főzni, állítólag tudok is.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére