Főoldal / Főzelékek / Karalábéfőzelék

Karalábéfőzelék

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Karalábéfőzelék

Karalábéfőzelék

Hozzávalók:

  • 1 kg karalábé
  • 3 kanál tejföl
  • 1 kanál liszt
  • 1 kis csokor petrezselyem zöld
  • só, őrölt fehér bors
  • kevés olaj
  • leves alaplé
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A karalábét meghámozzuk, kockákra, vagy hasábokra vágjuk. Kevés olajon megpároljuk kicsit, majd liszttel megszórjuk, és felöntjük húslevessel.

Megsózzuk, megborsozzuk, majd az aprított petrezselyem zöldet is hozzátéve, puhára főzzük. Végleges állagát a tejföllel állítjuk be. Habverővel csomómentesre keverjük, és újra felforraljuk.

Tetszés szerinti feltéttel kínáljuk.

Mentés

Karalábéfőzelék 3.67/5 (3 értékelés)

Gasztropajti (71 Recept)

Gyakorlott hobbiszakács vagyok, blogtulajdonos. Imádok sütni - főzni, állítólag tudok is.


Szólj hozzá!

A lap tetejére