Főoldal / Egytálételek / Kolbászos lecsó

Kolbászos lecsó

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kolbászos lecsó

Kolbászos lecsó

Hozzávalók:

  • 2 fej vöröshagyma
  • 1,5 kg paprika
  • 60 dkg paradicsom
  • 2 szál kolbász
  • olaj
  • bors
  • 1 ek. pirospaprika
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A hagymát és a paprikát megtisztítjuk és felaprítjuk. A paradicsomot felkockázzuk, a kolbászt felkarikázzuk.

Egy kevés olajon megpirítjuk a kolbászkarikákat, majd kiszedjük, és félretesszük. A visszamaradt zsiradékon üvegesre pirítjuk a hagymát, majd lehúzzuk a tűzről, és megszórjuk pirospaprikával. Aláöntünk egy kevés vizet, összekeverjük, és hozzáadjuk a paprikát. Megsózzuk, megborsozzuk, és fedő alatt 10-15 percig főzzük. Beletesszük a paradicsomot, majd további kb. 10 perc alatt készre főzzük.
Végül belekeverjük a kolbászkarikákat, és melegen, friss kenyérrel tálaljuk.

Kolbászos lecsó 5.00/5 (1 értékelés)

Zsike54 (103 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére