Főoldal / Egytálételek / Krumplis lecsó császárszalonnával füstölt sonkával parasztkolbásszal

Krumplis lecsó császárszalonnával füstölt sonkával parasztkolbásszal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Krumplis lecsó császárszalonnával füstölt sonkával parasztkolbásszal

Krumplis lecsó császárszalonnával füstölt sonkával parasztkolbásszal

Hozzávalók:

  • 2 db vöröshagyma
  • 1/2 kg (6 db) lecsó paprika
  • 1 nagy zöld csípős hegyes paprika
  • 2 db chili paprika
  • 1 db nagyobb krumpli
  • 4 db nagyobb paradicsom
  • 1 vastag szelet császárszalonna
  • 1 vastag szelet füstölt sonka
  • 1/2 szál csípős füstölt parasztkolbász
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős piros paprika
  • napraforgóolaj
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A hagymát darabolom, a szalonnát, a sonkát, s a krumplit pucolás után kockára vágom, a kolbászt szeletelem.

A paprikákat karikára vágom, a paradicsomokat nyolcadolom.

Olajon megsütöm a szalonnát és a sonkát, majd hozzáadom a hagymát, megdinsztelem.

Majd jönnek a paprikák, a krumpli, végül a paradicsom. Amikor már csaknem megfőtt, beleteszem a kolbászt is.

Elzárom a tűzhelyt, s hagyom, hogy hőntartáson még rotyogjon, majd tálalok.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére