Főoldal / Egytálételek / Kukoricacső baconbe tekert paradicsommal

Kukoricacső baconbe tekert paradicsommal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kukoricacső baconbe tekert paradicsommal

Kukoricacső baconba tekert paradicsommal és vöröshagymával sajtosan

Hozzávalók:

  • 1 db kukorica cső
  • 2 db paradicsom
  • 1 db vöröshagyma
  • 3 szelet bacon
  • füstölt sajt
  • olíva olaj
  • őrölt fekete bors
  • fokhagyma petrezselyem fűszerkeverék
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A kukoricát sós vízben megfőzöm.

Egy serpenyőbe kevés olajat öntök.

A kukoricát sózom, borsozom, szórok rá fokhagyma petrezselyem fűszerkeveréket, a serpenyő közepére helyezem.

A paradicsomokat és a megpucolt hagymát betekerem a bacon szalonnába, a kukorica mellé helyezem, fűszerezem, majd beteszem a 180 C fokon, légkeverésen előmelegített sütőbe.

Addig sütöm míg pirulni nem kezd.(40-45 perc).

Ekkor a közben lereszelt sajtot rászórom a zöldségekre. Átkapcsolok grill fokozatra (200 C fok), és még tizenöt percig sütöm.

Tálaláskor teszek a tányérra két kukorica levelet, a félbevágott kukorica csövet, egy fél hagymát és egy paradicsomot, nyomok rá chili szószt.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére