Főoldal / Szárnyas Ételek / Fűszeres csirkecsíkok párizsi bundában

Fűszeres csirkecsíkok párizsi bundában

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fűszeres csirkecsíkok párizsi bundában

Fűszeres csirkecsíkok párizsi bundában

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 2 db tojás
  • 10 ek finomliszt
  • 4 dl tej
  • ételízesítő
  • őrölt fehér bors
  • étolaj
  • szárnyas fűszerkeverék
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirkemelleket ujjnyi csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel és ételízesítővel.

5-6 evőkanál lisztből, a tojásokból, kevés tejjel és csipet sóval sűrű palacsinta tésztát keverünk.

A csirkemell csíkokat lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.

Párolt rizst készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére