Főoldal / Sertés ételek / Sertésdagadó kolbászhússal töltve

Sertésdagadó kolbászhússal töltve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sertésdagadó kolbászhússal töltve

Sertésdagadó kolbászhússal töltve

Hozzávalók:

  • 1 kg dagadó
  • 1 pár nyers kolbász
  • 2 db hagyma
  • 10 dkg tömlős magyaros sajt
  • olaj
  • piros arany
  • 1 kanál darált sós pritamin paprika
  • bors
  • sütő zacskó

A burgonyagombóchoz:

  • 1 kg burgonya
  • 2 kanál vaj
  • 10 dkg magyaros tömlős sajt
  • 1 hagyma
  • bors,só
Elkészítési idő:több mint 2 és fél óraFogyókúrás:nem
Költség:2500-3000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A dagadót felvágjuk és megtöltjük a kolbászhússal és összevarrjuk.

Kívülről bekenjük mindenhol piros arannyal.

A hagymát megpucoljuk karikára vágjuk és a sütő zacskóba tesszük a tömlős sajttal együtt,

A dagadót is a sütőzacskóba tesszük öntünk rá 1 dl vizet, és fél deci olajat. A darált pritamin paprikát is a zacskóba tesszük.

Lezárjuk a zacskót és kb. 2 óra alatt a sütőben készre sütjük.
A zacskót levágjuk róla, és tányérra tesszük a húst, majd leöntjük a zacskóban talált mártással.

Amíg a hús sül elkészítjük a köretet.

A burgonyát készre főzzük össze törjük az előre elkészített olajon dinsztelt hagymával, sajttal, fűszerekkel, vajjal, és ha a húsból maradt kevés mártás azt is adhatunk hozzá.

Olajos kézzel gombócokat formálunk a burgonyapüréből és a hús mellé kínáljuk.

Sertésdagadó kolbászhússal töltve 5.00/5 (1 értékelés)

kgyorgyi68 (287 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére