Főoldal / Sertés ételek / Malacsült

Malacsült

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Malacsült

Malacsült

Hozzávalók:

  • 1,5 kg bőrös malaccomb
  • 2 fej fokhagyma
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 kanál só
  • 1 mk. fűszer só
  • 1 mk. őrölt bors
  • 1 mk. egész kömény
  • 1 mk. ételízesítő
  • 2 kanál sertés vagy libazsír
Elkészítési idő:1óra 30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:6 főreGlutén mentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktóz mentes:igen

Elkészítés:

A malac bőrét alaposan megtisztítjuk, megmossuk. A húson a bőrt négyzethálósan bevagdossuk.

A fűszerekből egy-egy mokkás kanállal veszünk, és összekeverjük. A húst alaposan befűszerezzük. Fokhagymával megtűzdeljük.

Hűtőben egy órát állni hagyjuk.

A két kanál zsírt és a húst tepsibe tesszük,mellé rakjuk a négybe vágott vöröshagymákat,maradék fokhagymát, 1,5-2 dl vizet öntünk alá, és alufóliával letakarva, 160 fokon, egy órát pároljuk.

Ezután levesszük a fóliát, és zsírjával locsolgatva szép pirosra sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére