Főoldal / Szárnyas Ételek / Mustáros sült csirke felsőcomb krumplival patisszonnal brokkolival

Mustáros sült csirke felsőcomb krumplival patisszonnal brokkolival

Mustáros sült csirke felsőcomb krumplival patisszonnal brokkolival

Mustáros sült csirke felsőcomb krumplival patisszonnal brokkolival

Hozzávalók:

  • 2 db csirke felsőcomb
  • 4 db nagyobb újkrumpli
  • 1/2 kicsi patisszon
  • 2 db brokkoli rózsa
  • 1 db tojás
  • liszt 
  • zsemlemorzsa
  • olíva olaj
  • mustár
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • 1 fürt koktélparadicsom
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A csirkecombokat bekenem mustárral, sózom, borsozom, megszórom paprikával, hűtőbe teszem 2 órára. A krumplikat megkapirgálom, felvágom, s sós vízben a brokkolival előfőzöm. A patisszont szeletelem, megpucolom, sózom, borsozom, bepanírozom, s egy serpenyőben olajban kirántom. Kiveszem, félreteszem.

A serpenyőbe berakom a csirkecombokat és a krumplit, megsütöm. Amikor már majdnem kész visszarakok egy szelet patisszont, s egy brokkolit, hogy azok is átmelegedjenek.

Tálalok, a tányérra teszek egy combot, egy szelet patisszont, egy brokkoli rózsát, a krumplik felét, s díszítésként teszek rá koktélparadicsomot.

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére