Főoldal / Levesek / Nyári bableves füstölt bordavéggel

Nyári bableves füstölt bordavéggel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Nyári bableves füstölt bordavéggel

Nyári bableves füstölt bordavéggel

Hozzávalók:

  • 50 dkg füstölt oldalas
  • 2 szál sárga répa
  • nyári fejtett bab ízlés szerint
  • 1 szál fehér répa
  • karalábé
  • só,bors,piros paprika
  • olaj
  • 2 kanál liszt
Elkészítési idő:1óra 15 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGlutén mentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktóz mentes:igen

Elkészítés:

A oldalast, a megpucolt ,felszeletelt répákkal egy lábasba feltesszük főlni.
Hozzá adjuk a fűszereket a piros paprika kivételével.
Ha félig megfőtt a hús hozzá adjuk a babot és teljesen megfőzzük.

Rántást készítünk olajjal és lisztből ha világos barna rátesszük a piros paprikát ,felöntjük kevés vízzel és a
leveshez adjuk.
2 percig forraljuk és már kész is.

Értékeld a receptet

kgyorgyi68 (287 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére