Főoldal / Egytálételek / Omelette Italiana

Omelette Italiana

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Omelette Italiana

Omelette Italiana

Hozzávalók:

  • 2 db tojás 
  • tej
  • 1/2 pizzasonka vékonyan
  • 1 db újhagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1/2 paradicsom
  • 3 db zöld spárga
  • 1/4 csípős hegyes zöld paprika
  • 1 db chilli paprika
  • 1 db csiperke gomba
  • száraz sajt (trappista)
  • extraszűz olíva olaj
  • kakukkfű
  • rozmaring
  • bazsalikom
  • petrezselyem
  • őrölt fekete bors
  • majoranna
  • oregano
Elkészítési idő:25 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:1 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A spárgák végeit levágom, sós, cukros vízben megfőzöm.

A pizzasonkát kockázom, a paradicsomot, gombát vékonyra szeletelem, újhagymát, zöldpaprikát, chillipaprikát karikára vágom, bazsalikomot, petrezselymet, fokhagymát aprítom, a kakukkfű és rozmaring leveleit lehúzom, a sajtot lereszelem.

A tojásokhoz öntök tejet, fűszerezem, beleteszem a petrezselymet, bazsalikomot, a sajtot, felverem.

Egy kerámia serpenyőben olíva olajon megdinsztelem a sajt kivételével a többi hozzávalót, kiveszem, félreteszem. A serpenyőbe beleöntöm a tojáskeveréket, lassú tűzön megsütöm. Rápakolom a hozzávalókat

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére