Főoldal / Hal ételek / Roston harcsafilé joghurtos salátával

Roston harcsafilé joghurtos salátával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Roston harcsafilé joghurtos salátával

Roston harcsafilé joghurtos salátával

Hozzávalók:

  • 4 db afrikai harcsafilé
  • 1 db kígyó uborka
  • 4 db tv paprika
  • 4 db paradicsom
  • 2 fej lila hagyma
  • 3 dl joghurt
  • őrölt fehér bors
  • 1 cs metélő hagyma
  • étolaj
  • liszt
Elkészítési idő:25 percFogyókúrás:igen
Költség:1500-2000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A zöldségeket megmossuk, tetszőlegesen felaprítjuk és összekeverjük.

A harcsaszeleteket sűrűn bevagdossuk de nem vágjuk át. Sózzuk, borsozzuk és 10-15 percig hagyjuk állni.

A metélő hagymát apróra vágjuk és elkeverjük a joghurttal. Sóval borssal ízesítjük.

A harcsaszeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütjük.

A harcsát a salátával és a joghurtos öntettel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Roston harcsafilé joghurtos salátával 4.42/5 (12 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére