Főoldal / Szárnyas Ételek / Póréhagymás tejszínes-mustáros csirkemell

Póréhagymás tejszínes-mustáros csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Póréhagymás tejszínes-mustáros csirkemell

Póréhagymás tejszínes-mustáros csirkemell

Hozzávalók:

  • kb. 1 kg csirkemell filé
  • 1 szál póréhagyma
  • 500 ml főzőtejszín
  • kb. 4-5 ek. mustár
  • petrezselyemzöld
  • őrölt bors
  • étolaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A karikára felvágott póréhagymát kevés olajon megdinszteljük.

A csirkemellet nagyobb szeletekre felvágjuk, besózzuk és a megdinsztelt póréhagymához adjuk. Kevergetve addig főzzük, míg a leve elpárolog. A húst rátesszük és mindkét oldalát kicsit megpirítjuk.

Tejszínbe belekeverjük a mustárt, a sót és az őrölt borsot. A beízesített tejszínt ráöntjük a csirkemellre, megszórjuk az apróra felvágott petrezselyemzölddel. Pár perc alatt összeforraljuk.

Rizs körettel kínáljuk.

Mentés

Mentés

Mentés

Értékeld a receptet

Tündi konyha (134 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére