Főoldal / Levesek / Tárkonyos raguleves

Tárkonyos raguleves

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tárkonyos raguleves

Tárkonyos raguleves

Hozzávalók:

  • 50 deka sertés lapocka
  • 3 nagyobb sárgarépa
  • 2 db zöldség
  • 1 kisebb zeller
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db leveskocka
  • petrezselyem
  • 1 db tv paprika
  • 2 db babérlevél
  • egész bors
  • tárkony friss vagy őrölt száraz
  • 2 deci tejföl
  • 1 ek. liszt
  • 1 deci olaj
Elkészítési idő:1óra 15 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:6 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A zöldségeket megpucolom és felkarikázom. A hagymát egészben hagyom.
A húst megmosom, és kis kockákra vágom.

Az olajat felmelegítem, és hozzáadom a húst amit fehéredésig pirítok.

A zöldségeket is hozzáadom, és együtt párolom tovább.Sózom, borsozom, minden fűszert hozzáadok, majd felengedem vízzel, adok hozzá egy leveskockát , és az egészet puhára főzöm.
Amikor már minden puhára főtt, a tejföllel és egy evőkanál liszttel behabarom.

Tésztát nem teszek a levesbe, mert így sok zöldséggel és hússal is nagyon laktató, kiváló étel.

A tárkonyos raguleves, akár családi összejövetelekre is bevethető étel.

Tárkonyos raguleves 4.63/5 (8 értékelés)

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére