Főoldal / Hal ételek / Medvehagymás fűszeres pisztráng

Medvehagymás fűszeres pisztráng

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Medvehagymás fűszeres pisztráng

Medvehagymás fűszeres pisztráng

Hozzávalók:

  • 2 db közepes pisztráng
  • 1 citrom
  • 3-4 ek olíva olaj
  • 1 cs. medvehagyma
  • 1 cs. petrezselyem
  • 3-4 ág rozmaring
  • 2 ág kakukkfű
  • só, bors
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:igen
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A megtisztított halakat sózzuk, borsozzuk. A citromot karikára vágjuk. A zöld fűszereket elfelezzük és a citrom karikákkal együtt a pisztrángok hasüregébe tesszük.

Tűzálló tálba tesszük a halakat, megöntözzük az olívaolajjal és lefedve, előmelegített sütőben, 180 fokon, légkeveréssel kb. 20 percig sütjük.

Ezután levesszük a fóliát és ha kell, még pár percig pirítjuk. Párolt zöldségekkel kínáljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Tipp / megjegyzés:
Gyorsan elkészíthető, egészséges étel. A fogyókúrába is belefér.

Értékeld a receptet

kricsu (43 Recept)

Szeretek főzni, szeretek a főzős oldalakon új dolgokat tanulni.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére