Főoldal / Szárnyas Ételek / Sajttal sonkával töltött borzaska csirkemellből

Sajttal sonkával töltött borzaska csirkemellből

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sajttal sonkával töltött borzaska csirkemellből

Sajttal sonkával töltött borzaska csirkemellből

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 4 szelet sonka
  • 4 szelet sajt
  • 2 dl tej
  • étolaj
  • őrölt fekete bors
  • 2 db burgonya
  • 4 ek.+4 ek. finomliszt
  • 1 db tojás
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.

A kiklopfolt hússzeletek egyik oldalára teszünk egy szeletet a sajtból és a sonkából majd ráhajtjuk a hús másik felét.

A burgonyát megtisztítjuk és nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük.

A tejből és a tojásból, borssal, reszelt burgonyával és liszttel, sűrű masszát keverünk.

A húst lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Sajttal sonkával töltött borzaska csirkemellből 5.00/5 (1 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére