Főoldal / Egytálételek / Vörösboros zöldborsós zöldségragu

Vörösboros zöldborsós zöldségragu

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Vörösboros zöldborsós zöldségragu

Vörösboros zöldborsós zöldségragu

Hozzávalók:

  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 db csiperkegomba
  • 10 dkg zöldborsó
  • 2 db nagy krumpli
  • 1 db paradicsom
  • 3 szál petrezselyem
  • 4 db chilipaprika (elhagyható)
  • olívaolaj
  • 1 dl paradicsomszósz 
  • chiliszósz (elhagyható)
  • 1 dl vörösbor
  • 1 dl tejföl
  • őrölt fekete bors
  • petrezselyemlevél
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A krumplit megpucolom, összevágom, sós vízben megfőzöm.

A hagymákat felaprítom, a gombát szeletelem, kevés olajon dinsztelem előbb a hagymát, majd hozzáadom a gombát is. Hozzáadom a zúzott fokhagymát, a zöldborsót, majd az összevágott paradicsomot is. Ízlés szerint fűszerezem.

Beleöntöm a vörösbort, a paradicsomszószt, a chiliszószt, és végül a tejfölt. Hozzáadom a krumplit, és összekeverem.

Petrezselyemzölddel megszórva, tejföllel tálalom.

Tipp / megjegyzés:
Ezt vegák is megkóstolhatják.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére