Főoldal / Sertés ételek / Sertésborda színes zöldségraguval

Sertésborda színes zöldségraguval

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sertésborda színes zöldségraguval

Sertésborda színes zöldségraguval 2

Hozzávalók:

  • 4 vastagabb szelet karaj csont nélkül
  • 1 cs újhagyma
  • 1 kis doboz konzerv morzsolt kukorica
  • 4-5 db színes kaliforniai paprika /sárga,zöld,piros/
  • 1-2 db chili paprika
  • durvára őrölt bors
  • grillfűszer
  • étolaj
  • ételízesítő
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:igen
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A karajszeleteket enyhén kiklopfoljuk,sózzuk,megszórjuk grillfűszerrel és borssal. Tegyük 1-2 órára a hűtőbe.

A kukoricát leszűrjük. A paprikákat vékony csíkokra vágjuk.

A hússzeleteket serpenyőben kevés olajon szép pirosra sütjük.

A visszamaradt zsiradékban átpirítjuk a zöldségeket. Borsozzuk,ételízesítőt adunk hozzá. Hozzáadjuk a kukoricát és a chilit. Pár percig pároljuk.

A hússzeleteket a zöldséges raguval tálaljuk.

Készíthetünk mellé ízlés szerint köretet vagy friss kenyérrel is kínálhatjuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére