Főoldal / Saláták / Hidegtálak / Spenótsaláta rokforttal és bruschettával

Spenótsaláta rokforttal és bruschettával

Spenótsaláta rokforttal és bruschettával

Spenótsaláta rokforttal és bruschettával

Hozzávalók:

  • 10 dkg friss spenót
  • 1 db paradicsom
  • 1 db csiperkegomba
  • 2 dkg rokfort (kéksajt)
  • dió
  • mogyoró 
  • pirított tökmag
  • őrölt fekete bors
  • almaecet
  • olívaolaj
  • toast kenyér
  • 1 gerezd fokhagyma
Elkészítési idő: 10 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A spenót levelek szárát levágom, majd alaposan megmosom, és egy tányérra halmozom A gombát és a paradicsomot felszeletelem, majd a magvakkal együtt a spenóton eloszlatom.Megszórom sóval, borssal, locsolok rá almaecetet, olívaolajat, morzsolok rá rokfortot.

A toastot megpirítom, bedörzsölöm fokhagymával, meglocsolom olívaolajjal. A megmaradt fokhagymát rávágom a salátára.

Tipp / megjegyzés:
Finom, gyors, egészséges, és nem kell főzni.

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére