Főoldal / Szárnyas Ételek / Borsos csirkecomb vele sült burgonyával

Borsos csirkecomb vele sült burgonyával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Borsos csirkecomb vele sült burgonyával

Borsos csirkecomb vele sült burgonyával

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 1,2 kg burgonya
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 mk. szárnyas fűszer
  • 1 ek. durvára darált bors vagy steak bors
  • 1 mk. őrölt kömény
  • 1 mk. fokhagyma granulátum
  • 1 mk. szárított rozmaring
  • 1 cs. metélő hagyma
  • 1 ek. liba zsír
Elkészítési idő:1óra 30 percFogyókúrás:igen
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGlutén mentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktóz mentes:igen

Elkészítés:

A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk,2-3 helyen csontig bevágjuk,sózzuk,fűszerezzük durvára darált borssal megszórjuk.A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk,nagyobb cikkekre vágjuk.

A burgonyát sózzuk,szárított rozmaringot,steak borsot és metélő hagymát szórunk rá.

A burgonyát tepsibe terítjük,rátesszük a cikkekre vágott vörös hagymát és a befűszerezett csirkecombokat.

A tepsit alufóliával letakarjuk és előmelegített sütőben kb. egy órát sütjük.

Levesszük a fóliát és a combokat szép pirosra sütjük.

Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.

Jó étvágyat kívánok hozzá

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére