Főoldal / Reggelik / Sült fehér bajorvirsli

Sült fehér bajorvirsli

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült fehér bajorvirsli

Sült fehér bajorvirsli

Hozzávalók:

  • 1 db Bayernwurst (spirálalakú fehér bajorvirsli/kolbász)
  • Biersenf (sörmustár)
  • 1 db császárzsemle
  • 1 üveg Löwenbräu (münchenisör)
  • petrezselyemlevél
Elkészítési idő: 10 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A bajorvirslit megszurkálom, és kevés olajon meggrillezem (sütöm),ha megsült egy tányérra teszem.

Adok mellé egy kanál mustárt, és egy császárzsemlét. Még menőbb lenne sóspereccel, de az most nem volt itthon.

A bajorok egyik legkedveltebb sörét – a Löwenbnräu-t – iszom hozzá, és máris Münchenben képzelem magam.

Tipp / megjegyzés:
Ez egy egyszerű, de nagyon kedvelt étel a bajoroknál.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére