Főoldal / Sertés ételek / Sült hús áfonyadzsemmel

Sült hús áfonyadzsemmel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült hús áfonyadzsemmel

Sült hús áfonyadzsemmel

Hozzávalók:

  • 4 szelet tarja (személyenként egy szelet)
  • só, bors
  • liszt

A sütéshez:

  • 1 dl olaj

A tálaláshoz:

  • hasáb burgonya
  • áfonyadzsem (lehetőleg házi)
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A húst kiklopfoljuk, majd sózzuk-borsozzuk és megforgatjuk a lisztben.

Egy serpenyőben olajat hevítünk, és a hús szeletek mindkét oldalát arany barnára sütjük benne. (ne süssük túl mert akkor kiszárad és rágós lesz)

Hasáb burgonyával és házi áfonyadzsemmel tálaljuk.

Egyszerű, gyors és finom ebéd vagy vacsora.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére