Főoldal / Szárnyas Ételek / Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival

Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival

Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival

Hozzávalók:

  • 1 db pácolt pulykacomb (95 dkg)
  • 4 db nagyobb krumpli
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 ág rozmaring
  • 5 szál kakukkfű
  • fokhagymasó
  • őrölt fekete bors
  • majoránna
  • kacsazsír
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A krumplikat héjában félig megfőzöm, majd felkarikázom és egy kacsazsírral kikent serpenyőbe rakom. Fűszerezem. Berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe, és 35 percig sütöm.

A pulykacombot egy serpenyőbe helyezem, teszek bele kacsazsírt, fűszerezem, rászórom a fűszereket és az aprított fokhagymát. Ez is mehet a sütőbe.

Közben a petrezselymet – nem túl apróra – felvágom.

A húst sütés után felszeletelem, és petrezselyemmel megszórt sült krumplival tálalom.

Tipp / megjegyzés:
Szeretem a pulykát, a comb különösen ízletes.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére