Ezt se hagyd ki!
Főoldal / Tészta ételek / Fusilli fehérboros tejszínes gombával füstölt sajttal

Fusilli fehérboros tejszínes gombával füstölt sajttal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fusilli fehérboros tejszínes gombával füstölt sajttal

Fusilli fehérboros tejszínes gombával füstölt sajttal

Hozzávalók:

  • 25 dkg fusilli tészta
  • 35 dkg csiperke gomba
  • 1 csokor medvehagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 szál újhagyma zöldjével
  • 4 db chili paprika
  • 1 dl főzőtejszín
  • 1 dl fehérbor
  • 12 db chilivel töltött zöld olívabogyó
  • őrölt fekete bors
  • kakukkfű
  • oregano
  • olívaolaj
  • 5 dkg füstölt sajt
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 3 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A hagymát és a fokhagymát felaprítom. Az újhagymát és a chilit felkarikázom, a gombát és a medvehagymát szeletelem, a sajtot lereszelem.

Egy serpenyőben megdinsztelem a hagymát, majd ráteszem a gombát és a chilipaprikát..

Közeben a tésztát sós vízben kifőzöm.

Végül a raguhoz hozzáadom a medvehagymát, az olívabogyókat, és ízlés szerint fűszerezem. Ráöntöm a tejszínt és a bort, összeforralom. Kis idő elteltével hozzákeverem  a tésztát.

Tálalok.

A tányérra szedek a tésztából, rászórom a reszelt sajtot, és díszítem.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére